The Wardenclyffe Project – Let’s Conspire to Ignite

Om man inte själv handlar så kommer andra att föra ens talan. Många betalar glatt in pengar till en rad med ideella organisationer för att åstadkomma någon form av förändring av det samhälle vi lever i. Där landar mångas engagemang och samhällsansvar. Tyvärr har många av dessa organisationer drabbats av korruption och kapade agendor. När jag gjorde min studie av miljöorganisationer som arbetade med EU-politik var detta mycket tydligt. De som kallade sig gräsrötter var födda av den elit som de kritiserade. Det är som att göra revolt mot sina föräldrar och samtidigt vara beroende av att de ger en mat och husrum. Kritiken blir istället lam och går i hjulspår som dikterats från EU-kommissionen. Det påstås att det handlar om folkets röst mot storföretagen där myndigheterna sedan handlar i bådas intressen. Det handlar dock om kontrollerad opposition. I själva verket är agendan från början tillverkad i storföretagsfinansierade tankesmedjor. När jag såg detta mönster förstod jag att dessa kolosser till ”gräsrotsorganisationer” var rent kontraproduktiva att stödja. De har från, sin ibland mer oskyldiga barndom, utvecklats till renodlade multinationella propaganda- och lobbycentraler. De smörjs med nästan obegränsade resurser från stat och storföretagsstyrda stiftelser.

posterforweb

Därför har jag nu bildat min egna ideella förening, Wardenclyffe. Den handlar dock inte som så många andra organisationer om att leta efter fel och brister och tala om hur dåligt allting är i världen. Vi kommer ingen vart genom att bara älta problem. Istället fokuserar vi på positiva aktiviteter och konstruktivt arbete. Jag arbetar nu med att skapa ett nätverk av kreativa människor. Vårt mål är att genom olika projekt arbeta för en bättre och roligare värld. En väg bort från domedagsbasunerna som nu dominerar. Vårt första projekt går av stapeln 31 januari 2015. Då uruppför jag mitt band Wardenclyffes debutskiva ”Control All Delete” (”En föreställning i två akter”) på Dynamo i Norrköping. Här kommer vi att kombinera olika konstformer som musik, teater, konst, utställning med vetenskap. Känsla kombinerat med logik. Det vill säga de manliga och kvinnliga energierna. Det handlar om att skapa en helhet istället för separation. Tematiskt kommer det att kretsa en hel del kring energi och förgörandet av Hydrans kraft. Wardenclyffe är döpt efter universalgeniet Nikola Teslas experimentanläggning (Wardenclyffe Tower) i New York och anspelar till Teslas dröm om att frigöra mänskligheten. En konstnär tillverkar för ändamålet Teslainspirerad konst. Drömmen är att senare kunna ha en elektrisk show kopplad till det. Det hela sammankopplar flera av mina kompetenser (som musiker och forskare). Projektet är tänkt att utmynna i en turné. Jag har flera projekt som kommer att löpa efter detta. Det är min tanke att också överbrygga generationsgränser. De maktfullkomliga har tjänat på att splittra oss i grupperingar och därtill injicera hat. Vi ska inte längre låta oss ledas av psykopatiska megalomaner.

Föreningen kommer senare arbeta med att förverkliga den vetenskapliga konferensen om mänsklig skaparkraft som jag tidigare har föreslagit. Här ska röster få komma fram som annars får dåligt utrymme och det hela ska spänna över en rad med vetenskapliga områden. Energi, Miljö, Hälsa, Medicin, Pedagogik, Psykologi etc. Det är många områden som har blivit korrupta av makt och pengahunger.

I förlängningen är det tänkt att skapas en stiftelse för mänsklig skaparkraft. Där ska utdelas medel till olika projekt som stimulerar mänsklig genialitet inom alla möjliga skapandeområden. Detta utan politiskt korrekta påbud. Istället ska människans inre potential stimuleras. Alla människor har något unikt inom sig. Vi ska inte ha ett samhälle som innebär likriktning och att våra vägar detaljregleras från maktens centrum. Idag lider alltför många. Det gäller att vi hjälper varandra att skapa det samhälle som vi verkligen vill ha. Ett samhälle som bygger på att ha roligt. Där barnet inom oss får leva. I min förening skyr jag negativitet och de som förstör stämningen. Har man en dålig dag får man hålla sig hemma. Vi ska nu tända ljusfyren för mänskligheten och finna en väg bort från Hydrans illusioner och svartmagi. Låt oss nu resa tornet och bygga templet.

Let’s Conspire to Ignite! Stöd Wardenclyffe och ge bidrag till en positivare värld. https://wardenclyffe.bandcamp.com/merch/the-wardenclyffe-project

tasterbak färg

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s