About

Jacob liten

Jag är filosofie doktor i Tema Teknik och Social Förändring. I denna blogg ger jag uttryck för mina tankar om världen och det inre. Jag rör mig inom ett antal teman som jag finner intresse för. Religion, Ockultism, Politik, Samhällsfrågor, Stadsplanering, Historia, Musik, Resor m.m. Jag är en öppen och nyfiken personlighet och gillar att både läsa och konversera om det mesta. Jag är inte statisk utan omvärderar mina kunskaper när jag får ny erfarenhet som strider mot den gamla uppfattningen. Uppfatta därför inte det som jag skriver som hugget i sten.

2 svar till “About

 1. Intressant profil!

  Kom väl först i kontakt med dina skriverier via klimat-”projektet”. Du verkar dock ha en ganska ”vid” syn på verkligheten. ”Ockultism” triggade av nedanstående skriveri. Själv är jag ingenjör och programmerare och fortsätter med det i hög ålder. Håller Alzheimer på avstånd.

  I min ungdom läste jag en hel del om UFO och närliggande områden. Bla en del av Dänikens böcker. Gav upp till slut. En ”Kindle” förändrade det hela. Började återigen att läsa material om UFO:s och hittade många bra böcker på Amazon och har återigen studerat en del av Dänikens skriver. Det har lett till en del andra böcker och ”konspirationsteorier” om en ”elit” som styr mycket här i världen. Eftersom klimatalarmismen av idag har en hel del rötter från ”Club of Rome” och innehåller en hel del ”malthusianskt” tankegods så blev också många kopplingar till dessa ”hemliga” sammaslutningar som anses ”styra” världen. Ättlingar från utomjordingar ser dom sig som. Nu är jag inte övertygad om dessa samband men nog är de bestickande alltid. Som ingenjör känns det som att detta otroliga ”klimathotsprojekt” måste ha en mycket stark motor.. Det är inget självspelande piano. Sambanden forntida rymdmänniskor, hemliga mäktiga sammanslutningar och klimathot/neomalthuism behöver dock inte finnas även om det ser ut så. Själva UFO-fenomenet är dock ostridigt. Ingen har kommit med en trolig förklaring vad det är. Och det har funnits i många tusen år verkar det som. Tyvärr finns det inte så många människor som man kan diskutera sådana här tankar med.

  Annars är mina huvudintressen programmering, valutahandel och 60-80 tals jänkejärn.

  Hälsningar från Las Palmas

  • Hej Ingvar! Jag undersöker med intresse de flesta fenomen. Jag har naturligtvis läst min beskärda del av UFO-fenomenen också. Internet har ju gjort att frågan exploderat i omfattning. Nu har jag annars under lång tid tittat mer på hur transhumanistiska idéer fått stor spridning och även har sina kopplingar till klimatfrågan.

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s